*****        منتظر نظرات و پيشنهادات شما همكاران گرامي هستيم *****

چاي و كاهش بيماري قلبي در ديابتي‌ها



جام جم = پنجشنبه 7 شهريور 87

چاي،‌ بيماري قلبي در ديابتي‌ها را كاهش مي‌دهد

گروه سلامت : به گفته يك متخصص تغذيه؛ مصرف روزانه 3 تا 4 فنجان چاي سياه، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي را در مبتلايان به ديابت نوع 2 كاهش مي‌دهد.

دكتر نيستاني، متخصص تغذيه و مجري طرح «مطالعه تاثير مصرف چاي سياه در استرس اكسيداتيو، الگوي چربي‌هاي خون و حساسيت به انسولين در بيماران ديابتي نوع 2» در گفتگو با ايسنا، گفت:‌ در اين طرح، بيماران ديابتي نوع 2 و از هر 2 جنس مرد و زن در 2 گروه مشخص قرار گرفتند.

وي گفت: از آنجا كه مطالعات انجام شده در دنيا اغلب در زمينه چاي سبز بوده و اين چاي با ذائقه ايراني سازگار نيست، خواص چاي سياه به عنوان نوشيدني رايج در ايران بررسي شد. در اين طرح براي هر 2 گروه چاي كيسه‌اي فاقد اسانس و با دستورالعمل مصرف مشخص در نظر گرفته شد. اين متخصص تغذيه در پايان گفت: در صورتي كه بيماران ديابتي از وزن و قند خون كنترل شده و تحرك كافي نيز برخوردار باشند، مصرف 3 تا 4 فنجان چاي در روز مي‌تواند احتمال بروز بيماري‌هاي قلبي عروقي را در آنها كاهش دهد. اين در حالي است كه اگر چاي با عادات ايراني و مصرف قند و شيريني همراه شود، بي‌فايده است.

نوزاداني كه در اين شرايط متولد مي‌شوند بيش از نوزادان طبيعي مستعد ابتلا به مشكلات تنفسي، نواقص عضوي، عفونت‌ها و نارسايي‌هاي عصبي هستند.

*************************




>>صفحه اصلي<<

اهداف

موفقيت سازماني
خانواده
روانشناسی
تربیتی
سلامت - زيرذره بين فعال است
بازنشستگان
بخشنامه ها
قوانين و لوايح مجلس
مادر و کودک
ورزشی

ارتباط با مشاور زنان و خانواده 

سايتهاي مرتبط

آيين نامه توسعه مشاركت زنان