*****        منتظر نظرات و پيشنهادات شما همكاران گرامي هستيم *****

رژيم غذايي كم چرب و ارتباط آن با كاهش سرطان در زنان



جام جم = چهارشنبه 25 مهرماه 1386

تاثير رژيم غذايي كم چرب در كاهش سرطان در زنان

محققان آمريكايي مي گويند زنان يائسه سالم با كاهش ميزان چربي در برنامه غذائيشان كمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان تخمدان قرار مي گيرند.

به گزارش ساينس ديلي ، در اين مطالعه مشخص شد كاهش مصرف چربي تا حد 20 درصد و جايگزين كردن آن با مواد گياهي اين احتمال را تا 40 درصد كاهش مي دهد.

محققان دريافته اند زناني كه بيشترين ميزان دريافت چربي را داشتند و حداكثر كاهش را در اين دريافت دادند بيش از همه خطر سرطان تخمدان را كاهش دادند

*************************




>>صفحه اصلي<<

اهداف

موفقيت سازماني
خانواده
روانشناسی
تربیتی
سلامت - زيرذره بين فعال است
بازنشستگان
بخشنامه ها
قوانين و لوايح مجلس
مادر و کودک
ورزشی

ارتباط با مشاور زنان و خانواده 

سايتهاي مرتبط

آيين نامه توسعه مشاركت زنان